Om Allingåbro Hotel - Nu med offentlig bil-lader.

  Bed & Breakfast - Selskabslokaler - Møder & Kurser - Kniplinger & Workshop - Håndværker tilbud.

Allingåbro Hotel – Bed & Breakfast er et røgfrit og husdyrfrit hyggelig gennemrenoveret Hotel der siden 1876 har betjent sine kunder fra nær og fjern. Hotellet rummer ud over Bed & Breakfast også en håndarbejdsbutik med knipling og orkis som speciale, samt et stort selskabslokale med plads til ca. 150 gæster. Så ud over at være et traditionel Bed & Breakfast kan man her afholde sin familie og firmafester – kurser og møder.
Der er en hyggelig dagligstue med TV og DVD, samt et tilstødende spiselokale med dejligt gæstekøkken til rådighed for vores Bed & Breakfast gæster.

Der er mulighed for et hav af aktiviteter.
Igennem Allingåbro snor sig Alling åen der bevæger sig mindre en 200 meter fra Allingåbro Hotel gennem den billedskønne ”Lunden”, her kan man for billige penge løse fiskekort til og få sig nogle hyggelige timer ved åbrinken. Vores nærmeste nabo er ”Djursland For Fuld Damp” hvor man kan leje skinnecykler og kanoer.  I det hele taget er Allingåbro Hotel særdeles centralt placeret når det gælder de mange attraktioner der findes på Djursland. Til vores mange gæster på to hjul har vi i baggården en aflåselig garage til rådighed.
Skulle vores gæster ønske fuld pension under deres ophold arrangeres dette gerne i samarbejde med vores lokale "gastronomer"